You are here:

Transacties

Online toegang tot de realtime statussen van transacties

Door in te loggen in uw Ingenico-rekening heeft u online toegang tot de realtime statussen van uw transacties. Door een eenvoudige en duidelijk menustructuur kunt u snel alle transactiedetails en dagtotalen opvragen. Indien gewenst kunt u alle gegevens direct exporteren als download. Dit kan in verschillende formaten (zoals comma-delimited, XML, fix-length) en eventuele automatische bestandsnaamgeneratie inclusief extensie. Ook kunt u online/realtime de technische instellingen inzien en, indien u gemachtigd bent, aanpassen. Het Ingenico-dashboard is 7x24x365 benaderbaar.

Ontvang automatische updates in uw order database

Voor kleinere winkels volstaat een email per transactie. Maar bij grotere volumes wilt u een automatische update in uw orderdatabase (backoffice). Ingenico zorgt ervoor dat uw webwinkel op elk moment beschikt over de meest recente en actuele status van de transactie:

  • Uw klanten worden na de transactie teruggebracht naar de door u gedefinieerde accept/decline/cancel of exception pagina. Indien gewenst kan, beschermd door een SHA-1-out, ook de status en overige parameters met de klant mee terug worden gegeven voor een online/realtime update.

  • U wilt niet geheel afhankelijk zijn van de terugkoppeling van de klant en status in de browser. Daarom zorgt de Ingenico er ook voor dat de Ingenico-server uw server rechtstreeks informeert over de betaalstatus en/of foutcode. Ongeacht of een klant de browser te snel sluit (of verbinding wegvalt) stuurt Ingenico uw orderdatabase dus een update.

  • Als uw orderdatabase/server niet aanwezig blijkt te zijn of niet reageert (bijv. 520 server busy) dan zal Ingenico als nog 10x om de tien minuten uw server proberen te bereiken voor een update.

  • Ook als achteraf de bank een nieuwe status doorgeeft (bijv. een machtiging die gestorneerd wordt) dan kan Ingenico geheel automatisch opnieuw uw server (en orderdatabase) hierover informeren

  • Mocht u nog verdere geavanceerde integratie nastreven zoals het met parameters doorgeven van transacties, opvragen van statussen, automatische captures enz., dan kunt u gebruik maken van ingenico DirectLink.
Trust Guard