You are here:

Informatie

Introductie

Voor het aanbieden van een Internetkassa werkt BNG Bank sinds september 2005 samen met Worldline. Relaties van BNG Bank kunnen via BNG Bank Worldline internetkassa transacties verwerken t.b.v. hun digitale loket.

De ondersteuning wordt geleverd door Business to You (B2U). Sinds 2006 is B2U partner van BNG Bank. Naast kennis van betaalmethoden, helpt B2U graag met het regelen van de Worldline-contracten, betaalmethoden, koppeling met uw eLoket-leverancier en geeft B2U adviezen omtrent de koppeling met uw administratie.

Aansluitnummers aanvragen

iDEAL

BNG Bank heeft sinds mei 2017 een eigen licentie voor iDEAL. Voor de technische aansluiting maakt men gebruik van de diensten van Worldline. Het aansluiten op iDEAL gebeurt grotendeels online op het platform van Wordline. 

Aansluiting iDEAL aanvragen

Creditcards 

BNG Bank heeft een raamcontract geregeld met Worldline. Hierdoor hoeft u niet te onderhandelen over commissiepercentages ook al heeft u maar 2 creditcard-transacties per maand. Ook heeft BNG Bank geregeld dat het aanvraagproces aangepast verloopt omdat uw aanvraag een 'gemeente' betreft en zaken als balans, soort producten en risicoprofiel anders door Worldline worden opgepakt.

De aansluitnummers voor Visa en Mastercard kunt u aanvragen door het online aanvraagformulier invullen.

Aansluiting creditcards aanvragen

Contacten

logo B2U

Business to You

U kunt met ons contact opnemen als u vragen heeft omtrent de internetkassa van Worldline en alles wat daarbij komt kijken (aanvragen betaalmethoden, invullen van de aanvraagformulieren etc.).
Telefoon : 0297 -  381 300
E-mail: payments@b2u.eu

BNG Bank

U kunt met BNG Bank contact opnemen als u vragen heeft omtrent .............................
Telefoon : 070 - 37 50 555
E-mail: klantenservice@bngbank.nl

Trust Guard