You are here:

E-commerce

De multifunctionele Ingenico Internetkassa

Bij betalen op internet wordt vaak alleen gedacht aan e-commerce via webwinkels. Toch zit er een groot verschil tussen de verkoop van diensten, digitale content, producten, kleding, reizen tot en met abonnementen. Elke sector gebruikt een internetkassa op een verschillende manier, of het nu een webwinkel, theater, luchtvaartmaatschappij, overheid/gemeente of autoverhuurbedrijf betreft.

Ingenico Internetkassa biedt u naast vele offline en online betaalmethoden ook verschillende bouwstenen om voor elke situatie de juiste integratie te realiseren. Uw optimale oplossing houdt rekening met een mix van workflow, sector, risico’s, betaalmethoden en transactiesoorten (autorisaties, refunds, SEPA-machtigingen, achteraf betalen) ongeacht het betaalkanaal (website, callcenter tot en met fysieke winkels) en gebruikte apparaat (PC, mobiel, telefoon). Ingenico Internetkassa biedt een honderdtal verschillende betaalmethoden aan die gebruikt worden over de hele wereld. Kortom, de Ingenico Internetkassa is multifunctioneel en breed inzetbaar.

Koppelen van Ingenico Internetkassa

Er zijn verschillende mogelijkheden om te koppelen met Ingenico Internetkassa. Dit hangt grotendeels van hoe u Ingenico Internetkassa wilt inzetten. Via een callcenter biedt Ingenico Internetkassa andere mogelijkheden dan via een PC, mobieltje of batchgewijs transacties verwerken. Of misschien wilt u liever een email met betaallink sturen? Voor alle verschillende situaties biedt Ingenico Internetkassa u mogelijkheden.

In veel gevallen hoeft u zelf niet te programmeren om Ingenico Internetkassa te koppelen. Voor veel winkelpakketten heeft de leverancier al gezorgd voor een werkende koppeling.

Modules van Ingenico Internetkassa

Voor extra mogelijkheden die niet door te integratiepartij geboden kunnen worden, heeft Ingenico Internetkassa diverse modules voor u beschikbaar voor bijvoorbeeld user-management, extra-rapportage, one-click-payment, abonnementen en Dynamic Currency Conversion (DCC).

e-Commerce gaat over geld en dat trekt fraudeurs aan. Om potentiële fraude te voorkomen biedt Ingenico Internetkassa diverse Fraude Detectie Modules aan. Naast 3D/Secure van de creditcards bieden de modules ook mogelijkheden om landen op basis van IP-nummer of oorsprong creditcard uit te sluiten of juist te accepteren. De Advanced versie biedt u wel 60 parameters zoals aantal betaalpogingen en het herkennen onveilige email adressen.

Trust Guard