You are here:

BNG Bank partnership

BNG Bank partnership met Ingenico en B2U

Voor het aanbieden van een Internetkassa werkt BNG Bank sinds september 2005 samen met Worldline. Relaties van BNG Bank kunnen via de BNG Bank-Worldline internetkassa transacties verwerken t.b.v. hun digitale loket.

De ondersteuning wordt geleverd door Business to You (B2U). Tussen 2002 en 2005 heeft B2U de internetkassa van Ingenico in Nederland tot marktleider gemaakt. Naast kennis van betaalmethoden, helpt B2U graag met het regelen van de Ingenico-contracten, betaalmethoden, koppeling met uw eLoket-leverancier en geeft B2U adviezen omtrent de koppeling met uw administratie.

Ingenico: technisch platform voor het routeren en verwerken van transacties

Ingenico is in Europa één van de grootste en meest vooruitstrevende internetkassa’s met 8 kantoren in Europa, India en USA en met inmiddels meer dan 35.000 klanten en meer dan 200 aangesloten banken/betaalmethoden!

Vanuit de backoffice van Ingenico bent u altijd op de hoogte van de betaalstatussen van de online transacties. Maar uiteraard kan Ingenico de statussen ook direct en online bijwerken in uw eigen orderdatabase/mid-office (mits uw ICT-partner dit natuurlijk ondersteunt).
    
Ingenico speelt financieel geen rol tussen de bank/betaalmethode en uzelf. Ingenico is een technisch platform voor het routeren en verwerken van uw transacties. Ingenico is hierin onpartijdig en niet financieel betrokken; dit houdt in dat u zelf een contract moet regelen met de betaalmethode/bank.

Om u hierbij te helpen biedt Business to You op deze site veel informatie over de meest voorkomende betaalmethoden. Per betaalmethode geven we hiervoor de juiste procedure/adviezen. U kunt ook zelf met de bank onderhandelen over de kosten en voorwaarden. In sommige gevallen kunt u terugvallen op een (al door BNG Bank geregeld) raamcontract. In andere gevallen kunt u op basis van aantal transacties en/of hoogte van het gemiddelde verkoopbedrag zelf gunstiger prijzen onderhandelen dan standaard op de site aangegeven.

De uitbetaling gaat niet via Ingenico. U ontvangt het geld rechtstreeks van betaalmethode/bank op uw eigen banknummer. Dit verloopt dus niet via Ingenico.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Trust Guard